Brain Alliance Oy on Soprano Oyj:n osakkuusyhtiö

Verkkosivustot

Monipuoliset ja responsiiviset verkkosivustot

Toteutamme monipuolisia, erilaisia toiminnallisuuksia ja vaihtuvia sisältöjä hyödyntäviä verkkosivustoja avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä Drupalilla. Toteutuksemme on lähtökohtaisesti aina responsiivinen verkkosivusto, jonka yhteensopivuus on varmistettu niin mobiililaitteella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

Drupal on yksi maailman käytetyimmistä verkkopalveluiden alustaratkaisuista. Sen moduuleista koostuvan rakenteen ansiosta erilaisia sisältökokonaisuuksia ja toimintoja on helppo ydistellä toisiinsa. Tuhannet kehittäjät luovat siihen jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja parantavat vanhoja.

Verkkosivustototeutuksemme ovat helposti ylläpidettävissä: asiakkaamme arvostavat mahdollisuutta saada käyttöönsä eritasoisia käyttöoikeuksia, jolloin sisällön ylläpitövastuuta voi jakaa useammalle henkilölle omassa organisaatiossa.

Otamme aina huomioon yleisten verkkosivustotrendien lisäksi myös asiakkaiden erityistarpeet. Tyypillisiä sisältöelementtejä sivustoilla ovatkin ajankohtaiset, vaihtuvat sisällöt, kuten blogit ja uutiset, sosiaalisen median jaot ja integraatiot sekä liiketoiminnalle tärkeiden aiheiden nostot kävijän selkeästi löydettäviksi.

Ota yhteyttä myyjiimme ja pyydä tarjous oman verkkosivustosi toteutuksesta!

Jos tarvitset tietojärjestelmän tai palvelun, jonka toteuttamiseen eivät valmiit ratkaisut riitä, lue räätälöitävistä verkkopalveluistamme.