Brain Alliance Oy on Soprano Oyj:n osakkuusyhtiö

Palvelut

Verkkopalveluiden erikoisosaaja

Toimiva verkkopalvelu on yhdistelmä teknistä osaamista ja huolellista tutustumista asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin. Rakennamme asiakkaillemme verkkosivustoja sekä verkkopalveluita asiantuntemuksella, saavuttaen tavoitteet nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Toteutusprojektimme tapahtuvat kettärän ohjelmistokehityksen Scrum-viitekehyksellä, jota soveltaen saavutetaan mahdollisimman suuri lisäarvo. Toteuttamalla MVP (Minimum Viable Product) saadaan nopeasti käyttäjäpalautetta ja oikea suunta jatkokehitykseen. Pyrimme toteutuksissamme läpinäkyvyyteen ja mitattavuuteen.

Ymmärtämällä toimintasi ja rakentamalla onnistumisen määrittävät mittarit, valitsemme sopivimmat ammattilaiset ja teknologiat projektiisi. Tavoitteiden määrittely, konseptointi, UI/UX -suunnittelu, tekninen toteutus, jatkokehitys, monitorointi ja ylläpito ovat asiakkaillemme tarjottavia palveluita. Yhdessä Soprano-konserniin kuuluvan MIF:in kanssa, tarjoamme myös koulutusta verkkopalvelun ylläpitäjille parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Tutustu toteutuksiimme ja ota yhteyttä kysyäksesi lisää.