Brain Alliance Oy on Soprano Oyj:n osakkuusyhtiö

Käyttöpalvelut

Onko sinun verkkotunnus vielä kauan voimassa?

Syyskuussa 2016 tuli voimaan muutos joka edellyttää, että kaikki yritysten ja yksityisten omistamat verkkotunnukset pitää siirtää välittäjäpalvelun piiriin. Muutoksen jälkeen verkkotunnuksen omistajilla ei ole enää ollut mahdollista tehdä muutoksia verkkotunnukseensa, eikä näin ollen edes mahdollista jatkaa niiden voimassaoloa. Jos tunnus on rekisteröity oikein, niin voimassa oleva tunnus toimii toistaiseksi normaalisti, mutta sen uusimiseen ja hallinnoimiseen tarvitset välittäjän apua.

Uudistuksen tarkoituksena on ollut selkeyttä ja helpottaa verkkotunnusten hallinnointia. Vastuu tunnusten voimassaolosta, tietoturvasta ja toimivuudesta on siirtynyt auktorisoiduille välittäjille.

Välittäjäpalvelun vastuulla on muun muassa:

  • verkkotunnusten merkitseminen Viestintäviraston verkkotunnusrekisteriin
  • verkkotunnusten tietoturvapäivitykset ja seuranta
  • käyttäjä- ja tunnustietojen ylläpitäminen ja päivittäminen
  • tunnusten voimassaoloajan uusiminen
  • tunnusten vaihtaminen välittäjältä toiselle ja siirto käyttäjältä toiselle
  • tunnusten poistaminen Viestintäviraston rekistereistä
  • käyttäjäneuvonta

Brain Alliancella kokeneet henkilöt auttavat sinua

Tarjoamme asiakkaillemme kokenutta välittäjäpalvelua. Asiantuntijamme ovat työskennelleet pitkään verkkotunnusten parissa ja olleet myös alusta asti mukana lakimuutoksen mukanaan tuomassa muutoksessa. Meiltä saat neuvot erilaisiin ongelmatilanteisiin sekä luotettavan palvelun kaikkien verkkotunnustesi oikeanmukaiseen huolehtimiseen.

Muista että verkkotunnus on yksi yrityksesi tärkeimmistä omaisuuksista. Ota yhteyttä niin varmistetaan verkkotunnuksesi toimivuus ja asianmukainen ylläpito.